Elke prestatie telt

Deelname wedstrijden junioren C

Voor de junioren C1 en C2 is wedstrijddeelname (regionale meerkamp) uiteraard vanzelfsprekend maar niet verplicht. Aan het begin van de zomercompetitie wordt geïnventariseerd welke atleten willen meedoen aan de competitie. Dit kan voor één of meerdere wedstrijden zijn. Bij deelname aan minimaal drie wedstrijden (van de 4) neemt de atleet ook deel aan het eindklassement en kan daardoor in aanmerking komen voor een medaille/beker (bij goede plaatsing in het eindklassement). Daarbij tellen de beste 9 onderdelen van de in totaal 12 onderdelen.
De kosten voor de inschrijving voor de wedstrijden worden door de vereniging betaald. Bij niet tijdige afmelding zullen de wedstrijdkosten aan de deelnemer worden doorberekend.
Afmelding kan alleen bij ziekte, blessures en andere onvermijdbare omstandigheden.
Deelname aan de wintercompetitie, bestaande uit indoorwedstrijden en/of cross, is vrijwillig. Voor de start van de indoor en de cross wordt geïnventariseerd wie wil deelnemen en aan de hand daarvan ingeschreven.
Bij de eigen wedstrijden geldt verplichte deelname bij de onderlinge jeugdmeerkampen (OMK). Deelname aan de clubkampioenschappen is vrijwillig. Daarnaast worden nog andere (loop)wedstrijden (door SC Antilope of andere verenigingen) georganiseerd waaraan op vrijwillige basis, individueel kan worden deelgenomen. De eigen wedstrijden zijn: Gouweboslopen, Langs de Gouweloop en de Snertrace.

 

Wedstrijdoverzicht junioren C

Wedstrijden / Antilope algemeen

-- Geen vermeldingen --

Wedstrijden / Antilope voor eigen leden

-- Geen vermeldingen --

Wedstrijden / competitie CD

-- Geen vermeldingen --

Wedstrijden / competitie Cross

-- Geen vermeldingen --

 

Wedstrijdkalender junioren C

« Maart 2019 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Ogenblik a.u.b. ...