Elke prestatie telt

Sponsorpagina

Opleidingscentrum Waddinxveencomputercursussen voor bedrijven en particulieren
Al meer dan 20 jaar verzorgt het Opleidingscentrum computercursussen voor bedrijven en particulieren. Door het verzorgen van computercursussen en het maken van maatwerk oplossingen helpt het OpleidingsCentrum cursisten efficiënter en sneller hun dagelijkse werkzaamheden te verrichten.Voor bedrijven verzorgt het Opleidingscentrum incompany cursussen door heel Nederland of in de eigen cursuslocatie in Wadddinxveen.

 

Van der Linden GroepDe Van der Linden Groep is dè Hyundai en Seat-dealer voor de regio Waddinxveen, Gouda, Moordrecht, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen - Moerkapelle. De van der Linden Groep is gevestigd op bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen en gemakkelijk bereikbaar. Als bedrijf zijn wij in staat om (bijna) iedere mobiliteitsbehoefte voor u te vervullen. Als hecht familiebedrijf staan wij voor onze klanten. Iedereen mag rekenen op een persoonlijke benadering en een hoge servicegraad. Onze klanten staan altijd centraal en waarderen onze werkwijze. Graag nodigen wij u uit, om nader kennis te maken. Op onze company website www.vanderlinden-groep.nl schetsen wij u een beeld van het "one stop shopping" concept. Zo treft u bij ons (occasions, leasemogelijkheden, verzekeringen, financieringen, verhuur, schadeherstel, onderhoud, reparatie, onderdelen en accessoires) alles onder één dak aan.

 

BikeProBikePro is al sinds jaar en dag het adres voor aanschaf en onderhoud van uw fiets in Waddinxveen en omstreken. Wij zorgen er voor dat u niet alleen een mooie fiets hebt, maar dat hij ook speciaal is toegesneden op uw individuele wensen op het gebied van techniek, maatvoering en gebruik. Hiervoor hebben wij de beschikking over goed opgeleid en klantvriendelijk personeel en bekende fietsmerken om fietsplezier te kunnen garanderen.

 

Sponsors


Ogenblik a.u.b. ...