Elke prestatie telt

Nieuws

Algemeen: Gouweboscross had goede omstandigheden
   (15-01-2018)

Op 13 januari organiseerde SC Antilope de vierde wedstrijd in de regionale crosscompetitie. Hadden we vorige jaar (2017) nog te maken met hagel, sneeuw en onweer, dit jaar waren de weergoden de cross goed gezind: het was droog en niet al te koud. Het grootste deel van het parcours in het Gouwebos was goed beloopbaar, al waren sommige stukken verraderlijk drassig, waar je als atleet goed moest uitkijken om op de been te blijven.

Met meer dan vierhonderd lopers was het in het Gouwebos gezellig druk.

 De allerkleinsten startten als eersten met hun 700 meter. Met tussenpozen van telkens 10 minuten werden de volgende groepen weggeschoten. Na de 700 meter volgden de afstanden van 1.300 meter tot de langste afstand van 10.400 meter. In totaal waren er 17 starts.Bij alle groepen werd er fanatiek gelopen.

Bij de meisjes pupillen b eindigden Bibi de Geest en Fayah Bosman als eersten in hun groep. Bij de langste afstand liepen de Antilopers Roeland van der Harst en Maarten Blokland in de voorste gelederen. Maar het resultaat telt pas als alle vijf wedstrijden zijn gehouden en men minimaal aan vier heeft meegedaan. De vijfde en laatste wedstrijd van de competitie wordt op 17 februari georganiseerd door AAV ‘36 in Alphen aan de Rijn.

Uitslagen pupillen

Uitslagen Junioren en Senioren

Foto's van de cross

Sponsors

 

 


Ogenblik a.u.b. ...