Elke prestatie telt

Nieuws

Sportief Wandelen: Linschotenloop 2015
   (19-12-2015)

Op zaterdag 19 december, de laatste zaterdag voor Kerstmis, vond de traditionele Linschotenloop plaats. Vroeg in de ochtend vertrokken zo’n 20 Sportief Wandelaars naar Linschoten om de 10 kilometer en de halve marathon te wandelen. Tegen de middag vertrokken ook de hardlopers naar Linschoten. 

Normaal is de loop in Linschoten een strijd tegen de elementen, maar dit jaar waren de weersomstandigheden zeer zacht.

Voor de wandelaars liep de route langs polderwegen, smalle landweggetjes en af en toe door de bewoonde wereld (Oudewater en Papekop). Het is een gezellige en in goed tempo gelopen wandeling met rustpunten voor koffie, chocolademelk en erwtensoep! Aan het einde van de middags sloten de Sportief Wandelaars in het eigen clubhuis de dag af met een gezellige high tea.

Voor de hardloopwedstrijd vertrokken ongeveer 20 lopers/loopsters van SC Antilope naar Linschoten. Bij de 10,5 km waren Vincent Boere en Else Faber als eerste Antilopers bij de finish. Op de halve marathon kwamen Jaap Kruysifix en Marjon Kuiper als eerste leden van SC Antilope weer bij de sporthal in Linschoten aan. Alle anderen kijken ook tevreden terug op deze loop.

Foto's van de wandelaars staan in het foto-album


Reacties

-- Reageren? Eerst inloggen --

Sponsors


Ogenblik a.u.b. ...