Elke prestatie telt

Nieuws

Algemeen: Help mee tijdens NLdoet op 15 & 16 maart
   (19-02-2019)

Het Oranje Fonds organiseert op 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Ook SC Antilope doet dit jaar mee met NLDoet. Zo zijn er enkele klussen door Simon Bron geselecteerd om tijdens NLDoet uitgevoerd te worden. Met de sponsoring door NLDoet en de vrijwilligers die zich voor deze klussen aanmelden kan SC Antilope weer een "Frisse start maken in het nieuwe seizoen".

Wil jij ook op 16 maart a.s. SC Antilope helpen om "Fris het nieuwe seizoen" in te gaan, klik dan hier om je aan te melden als vrijwilliger.

 

 

 

Sponsors


Ogenblik a.u.b. ...