Elke prestatie telt

Nieuws

Algemeen: Sportkleding voor Roemenië
   (25-02-2019)

Sportkleding voor Roemenië

Al jaren staat er in de kantine van jullie clubgebouw een doos met daarbij een oproep om gebruikte sportkleding in te leveren voor kansarme gezinnen in Roemenië.

Zo 2 keer per jaar komen wij van de Stichting Roemeense Kinderhulp de kleding ophalen en we zijn telkens weer verrast geworden bij het zien van de shirts en broeken die nog heel bruikbaar zijn.

Wij brengen de kleding in de zomer en in november zelf naar een paar dorpen in Roemenië. Daar leven nog veel, met name Roma gezinnen in heel slechte omstandigheden.

Wij hebben goed contact met de directeuren van de scholen en 2 kindertehuizen.

Wij informeren wie en waar de spullen goed gebruikt kunnen worden.

Wij geven het dan meestal aan de leiders van de tehuizen of aan het personeel van de school. Er worden op de scholen wel sportlessen gegeven, dus de shirts worden zeker gebruikt. Ook de trainingspakken zijn voor veel kinderen heel bruikbaar. Ook mogen we in 1 dorp nu al jaren een kledingverkoop houden.

Voor een klein bedrag kunnen de mensen dan zelf de kleding kiezen en kopen.

Het geld wat het opbrengt gaat naar de dominee van het dorp. Hij ondersteunt daarmee arme gezinnen. Hij voorziet ze regelmatig van  voedsel pakketten. Wilt u meer weten over de Stichting? Ga naar www.srkh.nl

(Terug naar boven)


Algemeen: Algemene Ledenvergadering 22 maart
   (25-02-2019)

Op vrijdag 22 maart begint om 19:45 de Algemene Ledenvergadering.

(Terug naar boven)


Algemeen: Team Korps Mariniers Roparun organiseert sportieve dag bij Sportclub Antilope
   (25-02-2019)

Op zaterdag 30 maart komt het Team korps Mariniers voor de Roparun trainen bij Sportclub Antilope. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een Bootcamps, een hindernisbaan en je kan er geschminked worden of je verkleden als een echte marinier. Kom ook en doe mee!

Het evenement is in samenwerking met een groot aantal Mariniers, met Stefan Pellekooren van Bootcamp Waddinxveen en met Joop Kasteel, mixed martial arts-vechter en meervoudig Europees en wereldkampioen vechtsport.

Deelname aan de bootcamps kost eenmalig € 7,50. Deelname inclusief ons unieke sport t-shirt van 2018 kost € 10,00 (zolang de voorraad strekt)

De sportieve activiteiten zullen duren van 13:00 t/m 16:00 uur, daarna is het horecaplein nog geopend tot 18:00 uur.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker om het leven, voor zover mogelijk, te veraangenamen.

Klik hier voor de folder met alle activiteiten

(Terug naar boven)


Algemeen: Help mee tijdens NLdoet op 15 & 16 maart
   (19-02-2019)

Het Oranje Fonds organiseert op 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Ook SC Antilope doet dit jaar mee met NLDoet. Zo zijn er enkele klussen door Simon Bron geselecteerd om tijdens NLDoet uitgevoerd te worden. Met de sponsoring door NLDoet en de vrijwilligers die zich voor deze klussen aanmelden kan SC Antilope weer een "Frisse start maken in het nieuwe seizoen".

Wil jij ook op 16 maart a.s. SC Antilope helpen om "Fris het nieuwe seizoen" in te gaan, klik dan hier om je aan te melden als vrijwilliger.

 

 

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Overgang administratie en website
   (11-02-2019)

Omdat Club Webware is overgenomen door All United komt de ondersteuning voor de administratie en de website te vervallen. Daarom waren we genoodzaakt een alternatief te vinden.

Dat hebben we gevonden waardoor we overgaan naar All United.

Dit betreft de financiële-administratie, ledenadministratie maar ook de website en e-mail server.

De conversie van deze zaken is al in gang gezet en we hopen dat het allemaal soepel verloopt. Een aantal leden is hierbij betrokken.

Voor de website is er al een voorproefje te zien op http://scantilope.allunited.nl/. Volg de vorderingen. Uiteindelijk moet dit de huidige website gaan vervangen.

(Terug naar boven)


Algemeen: Natte Gouweboscross
   (14-01-2019)

 

Het wedstrijdjaar 2019 is gestart met een geslaagde Gouweboscross, de vierde in de crosscompetitie Midden Holland. Het weer was regenachtig, maar dat weerhield de 423 lopers er niet van met elkaar de strijd aan te gaan.

Kijk hier voor de uitslagen en in het fotoalbum voor de foto's.

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Nieuwjaarstraining en -receptie
   (27-12-2018)

 

 

De pupillen hebben hun eigen Nieuwjaarstraining op maandag 7 januari, maar alle andere Antilopers zijn zeer welkom op de Nieuwjaarstraining en -receptie op donderdag 3 januari.
Onze trainersstaf heeft weer een leuk programma bedacht, waaraan iedereen mee kan doen.
De training start om 19:30 uur. Na de training worden de recorddiploma's uitgereikt en toasten we op het nieuwe jaar.

 

(Terug naar boven)

Sponsors


Ogenblik a.u.b. ...