? SC Antilope - Nieuws

Elke prestatie telt

Nieuws

Algemeen: G-groep Waddinxveen krijgt deel van de opbrengst Santarun.
   (10-02-2018)

G-groep Waddinxveen krijgt deel van de opbrengst Santarun.

Eind januari hebben wij bericht gekregen dat een deel van de opbrengst wordt besteed aan de G-Sport. Met de organisatie wordt nog afgestemd waaraan het geld besteed gaat worden.

 Zie ook: http://www.rotarysantarunwaddinxveen.nl/informatie/goede-doelen/

(Terug naar boven)


Algemeen: Dringend aanvulling nodig in de Wedstrijd commissie
   (10-02-2018)

Dringend aanvulling nodig in de Wedstrijd commissie

De wedstrijd commissie heeft dringend hulp nodig. Ruud Keesmaat en Kars Brouwer nemen binnenkort afscheid. Aanvulling is dus snel nodig. Kijk bij vereniging / vrijwilligers en geef je op bij het bestuur@scantilope.nl. Het gaat allemaal niet van zelf en laat de actieve vrijwilligers en Antilope niet in de steek.

Klik hier voor een overzicht van vrijwilligers die wij momenteel zoeken

(Terug naar boven)


Algemeen: ALV 2018
   (10-02-2018)

Vrijdag 23 maart 2018 wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden.

Op vrijdag 23 maart a.s. wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Ieder lid is voor deze vergadering uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De club kan niet zonder zijn leden en de input van de leden is dan ook van groot belang. Op dit moment heeft onze club te maken met een aantal "uitdagingen" voor het komend jaar. Zo is er een groot tekort aan vrijwilligers waardoor bepaalde activiteiten niet meer georganiseerd kunnen worden. Ook heeft de club te maken met een terugval van leden, waardoor inkomsten zullen terugvallen. Tijdens de ALV willen wij graag samen met de leden vernemen hoe ze een rol kunnen spelen om deze "uitdagingen" te lijf kunnen gaan.

Vanaf half acht is iedereen welkom en staat de koffie klaar. Een uitnodiging voor de komende ALV vergadering, inclusief agenda en de jaarverslagen 2017 van de commissies, wordt binnenkort via de website beschikbaar gesteld.

Schrijf de ALV in je agenda!! 

(Terug naar boven)


Algemeen: Video van Gouweboscross
   (23-01-2018)

 

Met dank aan Marc Dullemond.

(Terug naar boven)


Algemeen: Definitief resultaat Grote Clubactie 2017 bekend
   (16-01-2018)

De opbrengst van de Grote Clubactie 2017 voor SC Antilope is bekend: er is een bedrag van € 1.397,10 verdiend met het verkopen van loten door de jeugdleden, het kopen van loten door de leden en de opbrengst van de online verkoop. Een mooi bedrag dat bedoeld is om activiteiten voor de jeugdleden te organiseren.

Alle jeugdleden die loten hebben verkocht, bedankt voor jullie hulp!

Coördinator Grote Clubactie SC Antilope, Jan van Steen

 

(Terug naar boven)


Algemeen: Gouweboscross had goede omstandigheden
   (15-01-2018)

Op 13 januari organiseerde SC Antilope de vierde wedstrijd in de regionale crosscompetitie. Hadden we vorige jaar (2017) nog te maken met hagel, sneeuw en onweer, dit jaar waren de weergoden de cross goed gezind: het was droog en niet al te koud. Het grootste deel van het parcours in het Gouwebos was goed beloopbaar, al waren sommige stukken verraderlijk drassig, waar je als atleet goed moest uitkijken om op de been te blijven.

Met meer dan vierhonderd lopers was het in het Gouwebos gezellig druk.

 De allerkleinsten startten als eersten met hun 700 meter. Met tussenpozen van telkens 10 minuten werden de volgende groepen weggeschoten. Na de 700 meter volgden de afstanden van 1.300 meter tot de langste afstand van 10.400 meter. In totaal waren er 17 starts.Bij alle groepen werd er fanatiek gelopen.

Bij de meisjes pupillen b eindigden Bibi de Geest en Fayah Bosman als eersten in hun groep. Bij de langste afstand liepen de Antilopers Roeland van der Harst en Maarten Blokland in de voorste gelederen. Maar het resultaat telt pas als alle vijf wedstrijden zijn gehouden en men minimaal aan vier heeft meegedaan. De vijfde en laatste wedstrijd van de competitie wordt op 17 februari georganiseerd door AAV ‘36 in Alphen aan de Rijn.

Uitslagen pupillen

Uitslagen Junioren en Senioren

Foto's van de cross

(Terug naar boven)


Algemeen: Glibberen bij de snertrace
   (19-12-2017)

Zondagmorgen 17 december hield SC Antilope zijn traditionele winterse snertrace met een route door het Gouwebos voor hardlopers en wandelaars. Ook al scheen er een winterzonnetje, het was her en der nog verraderlijk glad in het Gouwebos. Dat verklaart waarschijnlijk ook dat er minder hardlopers mee deden dan gebruikelijk. Wel waren er meer wandelaars dan andere jaren.

Wie het eerste finisht, is bij deze race niet belangrijk. De afstand varieerde voor de hardlopers van 2,5 kilometer tot 10 kilometer, de wandelaars liepen 5 kilometer. De starttijden zijn zo gepland dat men ongeveer gelijktijdig eindigt. Aan het einde stond er een kom snert of een broodje knakworst te wachten.

Kijk hier voor enkele foto's.

 

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]

Sponsors


Ogenblik a.u.b. ...