Elke prestatie telt

Lid worden

Lidmaatschap en contributie

Alle leden zijn automatisch lid van de Atletiekunie. De minimum leeftijd voor leden is 5 jaar en 9 maanden. Contributiebetaling is in twee halfjaarlijkse termijnen (januari en juli); in de eerste termijn is ook de jaarlijkse verplichte Atletiekunie-bijdrage opgenomen.

Sportief wandelaars zijn door hun lidmaatschap van de Atletiekunie automatisch ook lid van de KWBN (combi-lidmaatschap).
 
Als u geen lid wilt worden maar wel onze club wil ondersteunen dan kunt u voor slechts € 25.- per jaar donateur worden. Als donateur ontvangt u dan ieder kwartaal ons clubblad."de Antiloper".
Betalingen: het IBAN nummer is NL06INGB0000747976 t.n.v. Penningmeester S.C. Antilope Waddinxveen. Voor de contributiebetalingen vind u in de bevestigingsemail een SEPA formulier.

Aanmelden lidmaatschap en mutaties: ledenadministratie

Als u zich als lid opgeeft, wilt u dit dan alleen doen met onderstaand inschrijfformulier.
Voordat u zich definitief als lid opgeeft kunt u een paar maal vrijblijvend meetrainen om te zien of het u bevalt!
     

Opzegging lidmaatschap: secretariaat

Wij zijn blij met uw aanmelding als lid van onze vereniging. Mocht u dit lidmaatschap willen beëindigen dan kunt u voor 15 juni opzeggen met als ingangsdatum 1 juli, en voor 15 november met als ingangsdatum 1 januari. Opzeggen altijd per e-mail aan secretariaat@scantilope.nl.
 

Minimaregeling Gemeente

Onder bepaalde voorwaarden komen lage inkomens in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van het lidmaatschap. Meer informatie op de website van de Gemeente en bij de secretaris.

 

Inschrijfformulier

Voor pupillen, junioren en wedstrijdatleten klik hier.

Voor trimmers (trimgroepen) klik hier.

Voor wandelaars  en G-Groep klik hier.


Ogenblik a.u.b. ...